Hem Säkerhetssystem : Akilles Säkerhet

Standard
Akilles_Säkerhet

Akilles Säkerhet

Akilles Säkerhet erbjuder husägare, småföretag, föreningar m.fl. larm och övervakning för en bekvämare känsla när man lämnar hemmet, sommarstugan, eller kontoret. Våra larm säljs alltid utan någon bindande månadskostnad och köparen betalar bara vid inköpet av sitt system. Om du söker efter larmåterförsäljare på nätet så finns det företag som är helt nya och företag med tiotals års erfarenhet. Vårt råd är att du själv sättar dig in i vad du har för behov som ska tillfredställas. Hos oss kan du alltid skicka in en förfrågan och beskriva vad du är ute efter. Våra produktspecialister lägger ner många timmar varje dag för att hjälpa kunder hitta den perfekta lösningen. Vi är helt flexibla i vårt utbud och kan kombinera precis som kunden vill.
Det viktigaste för Akilles Säkerhet är att det känns bra för kunden när systemet är installerat.

När du väljer larm borde du också säkerställa att tillbehör finns lättillgängligt även i framtiden. Kontrollera även om du ens får byta batterier själv, det är inte alla larmåterförsäljare som tillåter det. Villkoret kan vara att en serviceperson måste komma hem till er för att göra batteribyte i larmdetektorerna.

Varför ska man investera i ett hemlarm?

  • Först och främst kan risken för inbrott minskas.
  • Du får kontroll över ditt hem, kontor, företag mm konstant.
  • Larm kan ha en betryggande effekt för familjemedlemmar då inbrottstjuvar ofta avskräcks i vetskapen att larm finns installerat.
  • Du kan koppla brandvarnarna till larmsystem.

Alla våra larm är trådlösa vilket innebär att installationen inte behöver vara så besvärlig och komplicerad. De trådlösa larmdetektorerna kommunicerar med larmcentralen genom en trådlös frekvens som ersätter kablar som sträcker sig igenom väggar och tak. Våra larm har också tydliga manualer och menyer som gör det enkelt för kunden att navigera sig vid installation och användning av larmet.

Vi hoppas att du hittar ett bästa hemlarm som passar just dig och kom ihåg att du alltid kan kontakta oss för att få en specialanpassad lösning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s